Er zijn duizend blogs te vinden over tips en trends voor vrouwen. Maar de mannen lijken nog een beetje achter te blijven als het gaat om kledingadviezen. Het werd daarom hoogtijd voor een blog over tips en tricks speciaal voor de mannen. Want ook zij kunnen af en toe wel wat extra hulp gebruiken. Daarom hier wat tips voor de leukste herenmode. 

 

Door de bomen het bos niet zien 

 

Tegenwoordig zijn er zoveel merken als het gaat om herenmode. Zo heb je a fish named fred of natuurlijk het bekende hugo boss. Het kan best even een zoektocht zijn naar het vinden van jouw favoriete merk. Het voordeel is wel weer dat met de komst van zoveel nieuwe merken er altijd wel wat tussen zit voor iedereen en dat de hoeveelheid aan keuze wel lekker divers is. Vroeger was het normaal dat alle mannen pakken en overhemden droegen als ze deur uitging. Maar tegenwoordig kan je als man ook een warme elvine winterjas aan doen met een lekkere dikke wollen trui erop. Elk merk draagt zijn eigen cultuur met daarin kledingstukken mee. Ga dus vooral opzoek naar een merk waar jij je fijn in voelt en laat je niet misleiden door alle reclames en trends. Want wat nu in de mode is kan morgen weer over zijn.

Zachte kleuren en leuke prints 

 

Wij raden aan als je geen doorgewinterde shopper bent om de huidige modetrends niet te veel te volgen. Kleed je vooral lekker hoe jij dat wilt en laat de rest maar even zitten. Binnen de herenmode is er namelijk genoeg te vinden. Een goeie tip is om te gaan voor een paar basic shirts en te zoeken naar zachte kleuren. Bijvoorbeeld grijs, licht blauw of een mooie aarde tint. Deze kan je dan later weer goed combineren met een toffe print. Zo is je outfit nooit te saai maar ook niet direct te druk. Als je namelijk te veel prints met elkaar gaat combineren dan wordt het misschien een beetje een kermis. Combineer bijvoorbeeld toffe poloshirts met een moei heren colbert. 

 

Sportief of liever chique? 

 

Misschien ben jij meer het type wat wel elke dag in een overhemd wilt lopen. Of misschien houd je wel meer van een stoere broek met sneakers? Wat jouw style ook is. Je kan deze ook combineren. Zo kan je dat mooie overhemd ook op een sportieve manier dragen en sportieve poloshirts ook net wat chiquer maken. Wees niet bang te combineren en te durven mixen. Zo zal je vanzelf jouw eigen style ontdekken.