Of je nu naar je werk gaat, naar een vriend of een vriendin of naar een officiële aangelegenheid, de kans is groot dat je graag netjes voor de dag komt. Als vrouw heb je graag nog extra accessoires om je outfit volledig te maken. De meest voorkomende accessoires zijn zonder twijfel oorbellen, armbanden of een ketting. Bij winkels als twice as nice heb je een groot aanbod aan juwelen waardoor je ongetwijfeld vindt wat je zoekt.

Oorbellen

Een van de grootste voordelen van oorbellen is dat ze door iedereen kunnen gedragen worden. Daarnaast heb je de klassieke oorbel die wordt geschoten in je oorlel, maar tegenwoordig heb je verschillende opties. Zo zijn er veel mensen die twee of drie verschillende gaatjes hebben om oorbellen in te steken. Je hebt bovendien heel veel opties in soorten oorbellen. Je kan onder meer kiezen voor de neutrale kleine steentjes die vaak worden gebruikt voor de extra gaatjes.

Ben je een liefhebber van grotere oorbellen? Ook dat is zeker een optie. Bij twice as nice heb je ongetwijfeld ook daarvoor verschillende mogelijkheden. Belangrijk om te weten is dat je oorbellen niet te zwaar mogen zijn. Hoe zwaarder ze zijn, hoe meer gewicht er op je oorlellen wordt geplaatst. Indien je voor een lange tijd te zware oorbellen draagt, loop je het risico dat je oorlellen beginnen door te scheuren. Ook in aanwezigheid van kleine kinderen zijn lange oorbellen niet altijd even veilig.

Armbanden

Een tweede accessoire die je kan gebruiken, zijn armbanden. Net zoals bij oorbellen heb je ook hier heel wat mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een armband te laten maken met een gravering. Dit is ook ideaal om cadeau te geven aan iemand uit je omgeving. Denk maar aan de naam van de persoon in kwestie of een belangrijke datum die voor hem of haar van toepassing is. Een andere mogelijkheid is om een armband met bedeltjes te kopen. Een leuk idee kan zijn om op plaatsen waar je op vakantie bent een bedeltje als souvenir te kopen. Zo heb je altijd een herinnering aan leuke tijden bij de hand.

Kettingen 

Een derde accessoire die vaak gebruikt wordt, is een ketting. Vandaag de dag zie je vaak dat mensen een ring hebben met hun naam. Daarnaast wordt er ook wel meestal geprobeerd om de verschillende accessoires met elkaar te matchen. Kies je bijvoorbeeld voor zilveren oorbellen, dan past een zilveren ketting en een zilveren armband hier natuurlijk het beste bij. De meeste mensen hebben een voorkeur voor zilveren accessoires omdat deze een iets neutralere look hebben dan gouden of rosé juwelen, maar het is natuurlijk volledig je eigen smaak en keuze.

Indien je voor iets goedkopere juwelen kiest, moet je zorgen dat ze niet te veel in contact komen met water. Anders kunnen ze roesten en kun kleur verliezen. Bovendien kunnen ze zwarte vlekken achterlaten op je kleding en je huid. Bij juwelen die verguld zijn of zilveren juwelen, heb je dit probleem niet.